Foto
Alle prematuurkleding is vervaardigd van katoenen tricot. Dit geeft een hoog draagcomfort voor de baby's. Het voelt zacht aan en is rekbaar. Ze kunnen zich hierin vrij bewegen.
De prematuurkleertjes sluiten meest door middel van strikje. Dus geen dikke drukkertjes waar ze op liggen. Soms wordt er klittenband gebruikt. Doordat de kleding helemaal te openen is, hoeft er niets over het hoofdje aan getrokken te worden.

De collectie is uitgebreid met verschillende modellen.  Het assortiment kan snel wisselen, zodat uw kindje een uniek kledingstuk draagt.
Voor een grotere collectie kijkt u bij : www.neomaatje.nl

Snoezels
Dit zijn zogenaamde slaapnestjes van zachte katoen waar de baby's in  liggen en waar ze begrenzing kunnen voelen. Ze voelen steun in hun rug en tegen hun voetjes. Dit is prettig voor de baby ,die eigenlijk  bij mama in de buik had moeten zitten. In deze buik zouden ze ook weinig ruimte hebben en dus steeds weerstand voelen. Snoezels kunnen in de couveuse maar ook in een bedje gebruikt worden.

Slaapzakjes
De slaapzakjes zijn speciaal ontworpen om in de couveuse te dragen. Ze zijn vervaardigd van zachte tricot. Uw baby ligt hierin met alleen een luiertje aan. Uw baby heeft zo huidcontact: met de blote beentjes kan hij of zij lekker trappelen. Ze voelen zo wel begrenzing van de slaapzak, maar worden niet geremd in hun bewegingen. Aan de onderzijde zit een opening voor evt. monitordraadjes.
Foto